תחום התעשייה הוא גדול ומסועף ויש בו מגוון עצום של צרכים. אם ניקח את תעשיית הגלידה למשל הרי שהיא כוללת את כל מה שקשור לייצור הגלידה בציוד המתקדם, עם שימוש בחומרי גלם ייחודיים ועם בקרת טמפרטורה שחייבת להיות גם כן מאוד מדויקת.
יחד עם זאת, חלק משמעותי מאוד מתעשיית הגלידה כוללת את אריזת המוצר.
באופן כללי, בכל תעשיית המזון יש את הצורך באריזות, במילוי מוצרים, במוצרים צורניים שונים כאשר כל זה נעשה בעיקר באמצעות הקלקר.
אנחנו בחברת קל וקר השקעות נותנים מענה לכל אריזה בכל צורה ולכל צורך או מטרה.
כאשר אנחנו מדברים על פתרונות אריזה לגלידה חשוב לשים דגש על שלושת המטרות העיקריות שיש לאריזה ולצורה המועדפת שלה.
1. אריזה שמשמרת את הטמפרטורה של המוצר – הגלידה חייבת להישאר במצב קפוא גם כאשר היא יוצאת לחנויות ולרשתות המזון. גם אם אתם משנעים את הגלידה במשאית שיש בה מיכל קירור עדיין יהיו פרקי זמן מהמפעל ועד למשאית ומהמשאית ועד למקררים בחנויות בהם הגלידה בעצם תישאר ללא קירור מספק ברגע שהגלידה מאוחסנת במכלי הקלקר, ישנו הבידוד התרמי שמשמר ומאריך את משך הזמן בו המוצר יוכל להישאר בטמפרטורה הרצויה גם אם הוא לא יהיה בתוך המקרר.
2. אריזה שמשמרת את הצורה של הגלידה – אריזה טובה שומרת על הצורה הרצויה ועל המבנה של מכלי האחסון של הגלידה. כל מיכל מקבל את התבנית המדויקת בתוך מבנה הקלקר מה שמשמר את הצורה ואת הסדר.
3. אריזה שמונעת תזוזה – בשינוע של מוצרים כמו גלידה ישנה משמעות רבה למניעת תזוזה של המוצר. התזוזה עשויה לשנות במעט את הצורה ואת המרקם של הגלידה במיוחד אם הגלידה אינה קפואה עדיין.
אריזה טובה ומדויקת של תבנית קלקר מועילה גם לזה כאשר לא יקרה מצב של תזוזה.
אנחנו יודעים כי לכל מוצר יש את האריזה המתאימה לו בהתחשב בדרישות הטכניות והאסתטיות שלו. אם זה לצרכי הגנה על המוצר ואם זה בשל אופי ההובלה שלו, עדין, שביר או קשוח, אם בשל הרגישות של המוצר לטמפרטורה ואם בשל ההגבלה בתנוחה המסוימת של המוצר.
הקלקר למעשה מעניק למוצר הגנה מפני תנודות, מכות, הלם וכל מה שעלול לקרות לו בדרך. היות ולקלקר יש את היכולת לספוג זעזועים ומכות בלי שהדבר ישפיע כלל על התכולה המאוחסנת בפנים.
אנחנו בחברת קל וקר מביאים איתנו את הניסיון, את הידע, את המומחיות ואת יכולת התכנון וההתאמה כדי להבטיח לכם אריזות איכות שיסייעו לכם להוביל את הגלידה בצורה הטובה ביותר אל היעד.