תעשיית המזון היא תעשייה גדולה ומסועפת מאוד. מפעלים גדולים מאוד עמלים כל העת לייצר מזון כאשר מדובר במגוון אדיר של מוצרים. יבשים מול רטובים, קרים מול קפואים ולמעשה מוצרי מזון במגוון תצורות.
הבעיה מתחילה בדרך כלל בשינוע של המזון. אם הייצור, מורכב ככל שיהיה, יש לו את המכשור ואת הטכנולוגיה הנדרשים שקיימים בכל מפעל, הרי שכאשר מדובר בשינוע, שם עשויות להתעורר בעיות. לא פעם קורה שדווקא בישורת האחרונה, המזון שיצא עשוי היטב, טרי, איכותי ואסתטי, נהרס בדרך בגלל סיבות שונות.
הטמפרטורה לא נשמרה והרסה את המרקם של האוכל, הנוזלים זלגו החוצה, האריזה החיצונית התלכלכה, ועוד כהנה וכהנה פגמים שנוצרו בגלל אריזה ושינוע בצורה לא נאותה.
אנחנו כאן עם הפתרונות המלאים לאריזה בטוחה, תרמית וכזו שתמנע כל תזוזה לא רצויה של האוכל בתוך הצידנית.
משווקים מוצרים קפואים לחנויות? דגים, עופות, בשרים, ירקות קפואים או בצקים ומאפים מוקפאים מוכנים לאפייה? אתם מן הסתם יודעים עד כמה חשוב להקפיד על שמירה על טמפרטורה קבועה וקפואה. הפשרה והקפאה בשנית לעולם לא ייטיבו עם המוצר. לקוח רגיש יחוש בזה מיד גם אם המוצר ישכב במקרר שבבית העסק ולא יראו עליו את הטלטלות שהוא עבר בדרך לחנות. שלא לדבר על הסיכונים הטמונים במאכלים כאלה שלא נשמרו בהקפאה ברמה הרצויה.
צידנית מותאמת עשויה לפתור את הבעיה ולרוב במאה אחוז. כי הצידנית למעשה מעניקה למוצר המאוחסן בו בידוד תרמי מה שמשמר את הטמפרטורה של המארז כולו למשך זמן ארוך. הדבר מתאים בדיוק למטרות שינוע כאשר מדובר בפרקי זמן לא ארוכים אשר בהם המוצר לא ישהה בטמפרטורה הקפואה.
חברות קייטרינג שמכינים את האוכל במפעל שלהם ומשנעים אותו אחר כך למקומות שונים כמו אולמות אירועים, צהרונים, מסעדות וכן הלאה, חייבים להיות מצוידים בצידניות איכותיות שישמרו על חום המנות כפי שהם על מנת שהם יגיעו אל היעד בטמפרטורה הרצויה. לרוב יהיו גם אמצעי חימום כמו תנורים או פלטות במקומות משם האוכל ייצא אל הסועדים. אך ברור שאם האוכל לא יתקרר בדרך ולא ידרוש חימום מחדש, הוא יהיה הרבה יותר משובח, איכותי וטעים.
צידנית טובה בהחלט תעשה את העבודה ותשמור על הטמפרטורה של המזון.
חברת אריזות קל וקר עם כל הציוד וכל הצידניות בכל גודל, בכל נפח, לכל צורך ולכל מטרה. כדי שאיכות המזון תישמר ותישאר בטמפרטורה הרצויה.